Letní tábor 2024

Vážení rodiče, od dnešního dne až do 31. 3. 2024 se můžete přihlašovat na letní tábory, které jsme pro tento rok připravili. Přihlašování na všechny turnusy probíhá prostřednictvím emailu: vedoucios@aplajc.cz. Na tento email se můžete obracet s případnými dotazy ohledně táborů.

Při přihlášení uvádějte:

  • Jméno a věk dítěte
  • Diagnózu z poruch autistického spektra
  • Termín turnusu, na který své dítě hlásíte

Nejpozději do 12. dubna 2024 budete informováni, zda jste byli (respektive vaše dítě) na vybraný tábor přijati. Poté budou přihlášeným účastníkům tábora zaslány potřebné dokumenty.

Dovolujeme si vás upozornit, že uvedené ceny letních táborů jsou předběžné a jejich konečná podoba je závislá na výši prostředků z dotací a darů, které se nám podaří získat na jejich dofinancování. O konečné výši úhrad Vás budeme bezodkladně informovat, jakmile nám budou všechny potřebné skutečnosti známé.

Z důvodu velkého zájmu bývá kapacita jednotlivých turnusů brzy naplněna, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve! Kritéria, která uplatňujeme při rozhodování o přijetí či nepřijetí na letní tábor:

  • Kompatibilita skupiny (děti podobného věku, diagnózy PAS)
  • Upřednostněny jsou děti, které využívají či využívaly našich služeb
  • Termín obdržení přihlašovacího e-mailu
  • Sociální situace rodin

Všechny turnusy začínají obědem a končí snídaní.

Budeme se na vás těšit. Za tým APLA Jižní Čechy Mgr. Kateřina Vališová

TURNUS TERMÍN VEDOUCÍ PRO KOHO MÍSTO POBYTU ORIENTAČNÍ CENA KAPACITA
1.turnus od 8. do 12. července 2024 Mgr. Jaroslava Doubravová děti s autismem do 10 let věku Chvalšiny (zrekonstruovaná fara) 8 500 Kč 8 účastníků
2.turnus od 15. do 20. července 2024 Bc. Lenka Smejkalová děti (od 10 let věku), dospívající a dospělé s autismem Chvalšiny (zrekonstruovaná fara) 10 000 Kč 8 účastníků
3.turnus od 30. července do 3. srpna 2024 Bc. Eliška Kašparová děti s Aspergerovým syndromem do 15 let chalupa Ambra (Libínské Sedlo, Prachatice) 7 600 Kč 9 účastníků

APLA Jižní Čechy, z.ú. byla založena jako občanské sdružení v březnu 2007, se sídlem v Táboře. Posláním organizace je aktivně podporovat lidi s autismem a jejich rodiny k životu ve svém přirozeném prostředí poskytováním odborných služeb a předáváním speciálních metod práce.

©2007 - 2024

o www stránky APLA JIŽNÍ ČECHY se stará EDGERING